PODROČJA DELA

INDIVIDUALNO SVETOVANJE

Individualna svetovanja sestavljajo pogovor in terapevtski odziv. V intimno sprejemajočem okolju se posameznik počuti varnega in sprejetega ter tako odpira in spoznava globine svojega življenja, kar je dobra popotnica za osebno rast in razvoj.

REŠEVANJE KONFLIKTOV V ZASEBNEM ŽIVLJENJU IN V POSLU

Konflikti so neizogibni del življenja. Vedno so z nami, so naši stalni spremljevalci. V našem telesu se zgodi na milijone majhnih "konfliktov" zaradi katerih naše telo deluje in je živo.

Veliko ljudi ima negativno mišljenje o konfliktih, ker nimajo dobrih izkušenj z njimi. Zato se konfliktom tako ali drugače izogibajo, s tem pa konflikti ne izginejo.

Imeti zdrav odnos do konfliktov, ki tako lahko postanejo izjemno konstruktivni, je ključ do NEkonfliktnega življenja.

PREMAGOVANJE STRESA

Premagovanje stresa preden nas le-ta pripelje do bolezni ali zloma je ključna kvaliteta zdravih in uspešnih ljudi. Z različnimi tehnikami in pristopi vas naučim teh spretnosti.

STISKA, DEPRESIJA IN TESNOBA

Živimo v času, ko se stresu skorajda ne moremo več izogniti. Hitenje doma in v službi, skrbi in pritiski okolice in nas samih nas potiskajo v stanja, ko začutimo stisko, depresijo, tesnobo. Pogovor in uporabne tehnike sproščanja, ki jih delim s posamezniki na svetovalnih seansah pomagajo pri premagovanju teh težav.

RAST IN RAZVOJ V POKLICNEM IN OSEBNEM ŽIVLJENJU

Vsak si želi rast in se razvijati. Še več! To je naš prirojen instinkt, ki deluje, če to želimo ali ne, če se tega zavedamo ali ne.

Usmerjeno povezovanje s tem delom sebe nam omogoča da se v svoji koži in na svoji življenjski te poklicni poti počutimo suverene, močne in zadovoljne.

UČENJE IN VODENJE SKUPIN IN POSAMEZNIKOV

Delo v skupinah ima svoje prednosti pred individualnim delom. Skupina ima večji potencial od posameznika in tudi večjo moč. Niso vse težave primerne, da jih obdelujemo in rešujemo v skupinah, nekatere pa brez skupin skoraj ne moremo.

Skupine delim na tiste, kjer poteka svetovalno in terapevtsko delo in tiste, ki so učne narave.