Psihodrama

23.10.2018

Kreativnost, seksualnost in Eros

Magi Process

nov datum še ni znan

 

PSIHODRAMA

Psihodrama je izkustvena oblika terapije, ki dovoljuje udeležencem, da na aktiven način predstavijo in raziščejo svoje težave. Pristop vključuje igranje vlog in skupinsko dinamiko vse z namenom, da udeleženci pridobijo nove uvide, razrešitve, z druge plati osvetlijo svoje čustvene in duševne stiske, konflikte ali druga področje, kjer imajo težave. Vse to se zgodi v nadzirano varnem in zaupanja vrednem okolju, kjer poskrbim, da ne pride do poškodb ali poglabljanja stisk, s katerimi udeleženci pridejo na delavnico.

Tema prve delavnice je: KREATIVNOST, SEKSUALNOST IN EROS

"Življenje je kreacija in mi smo del te kreacije. Hkrati kreiramo z vsem svojim bitjem že samo zato, ker smo, ker dihamo zrak, ker se gibljemo, ker mislimo in čutimo.

Zakaj je kreacija tako pomembna? Zakaj je seksualnost tabu?  Kaj ej Eros in kakšno vlogo ima v mojem življenju?

Vse to in še več so vprašanja, ki se jim bomo posvetili in naje iskali odgovore."

Tadeja Tabitha Bradaš

PREBERI VEČ

23.10.2018

od 18. do predvidoma 20. ure

Ulica Jožeta Jame 14, Ljubljana

Cena: 15 EUR na osebo

 

MAGI PROCESS

Naučili se bomo zajemanja informacij in dejavnikov, ki so vključeni v predstavitveni izziv (konflikt, težava ali dilema). Z vključevanjem elementov in ne z izločanjem le-teh dosežemo stopnjo, ko pridobimo občutek stabilnosti. Pridemo do točke ne-zlomljenosti. Potem se s pomočjo 38 korakov, ki so sestavljeni zelo premišljeno in opisujejo delovanje vseh silnic vesolja, aktivno prepustimo toku življenja. Lahko bi rekli, da se najprej naučimo plavat, da bi se potem lahko spustili po reki življenja (in pri tem ne bi utonili).

nov datum no objavljen

od 18. do predvidoma 20. ure

Ulica Jožeta Jame 14, Ljubljana

Cena: 15 EUR na osebo

Prijava na delavnico