“KO STOPIŠ V REKO NIKOLI NE STOJIŠ V ISTI VODI, KER REKA NEPRESTANO TEČE.”

HERAKLIT

PRIDRUŽI SE MI
na navdihujoči poti transformacije, celjenja in osebne rasti,

Prijavi se in poslušaj ali prenesi meditacijo

Prijavi se

O MENI

O MENI

Temelj mojega dela je odnos.

Temeljni odnos je odnos do sebe.

Življenjska pot me je vodila - in me še vodi - skozi različne preizkušnje, vse pa so usmerjene k enemu cilju. Ta cilj je resnična svoboda in osebna sreča. 

Ta hrepenenja tudi nagovorijo ljudi, da me poiščejo in začnejo raziskovati svoje življenje in ga spreminjati. To je pot do resničnega sebe.

Vseeno je ali so ti vzgibi vodeni iz potrebe po celjenju ran - starih in novih, prebujenju v pravo resničnost ali udejanjanju lastne kreativnosti. Vsem je skupna pot proti celosti in polnosti, ki nam je položena že v zibelko, a smo pozabili, da nam je ves čas dosegljiva.

Bistvo mojega dela je ponovno sestaviti in povezati posameznikovo telo, čustva, misli in dušo ter tako omogočiti nastanek močnega temelja od koder potem znova zaživimo.

IZKUŠNJE

Večino let dela na področju računalništva sem posvetila ljudem. Kot predavateljica sem delovali z različnimi priznanimi Slovenskimi podjetji in vladnimi inštitucijami. Stik z ljudmi je bil vedno moja prioriteta. Od leta 1994 imam svoje podjetje, kjer še vedno delujem.

Po končanem študiju na BBSHE (Barbara Brennan School of Healing) sem odprla zasebno svetovalno terapevtsko prakso, ki z leti raste in se razvija.

Delujem s posamezniki in skupinami iz Slovenije in drugih držav po svetu. Velik del svojega ustvarjanja in prisotnosti od leta 2010 usmerjam tudi v Beograd, kjer sem leta 2017 odprla šolo "Harmonija zavesti".

Organizacija in vodenje različnih delavnic in pogovornih skupin bogati moje znanje in izkušnje ter širi moja obzorja tako v poklicnem kot zasebnem življenju.

Kar 8 let sem organizirala in vodila skupino za starše otrok z avtizmom.

Tu so še Šola etike pri terapevtskem delu, različne delavnice na temo osebne rasti, obvladovanje stresa, krepitev samozavesti in črpanje osebnih resursov. Posebej sem se posvetila tudi ženskam v delavnicah ŽENSKI KROG.

Leta 2016 sem prevedla knjigo moje učitelja Jasona Shulmana z naslovom "Priročnik z navodili kako živeti prebujeno življenje".

Sem avtorica več člankov, ki jih objavljam na tej strani in na različnih portalih. V pripravi je moja prva avtorska knjiga, ki bo govorila o psihologiji imunskega sistema.

ŠOLANJA
 • 1984 do 1991 - Študij računalništva na Univerzi v Ljubljani je  bil moja odskočna deska, priložnost, da samostojno stopim v svet. 
  To v resnici ni bila moja izbira, bilo je sredstvo in prvi koraki na poti v moje življenje, življenje ki ga ne bodo vodile želje in potrebe drugih, življenje, ki ga ne bodo vodila sprenevedanja, da sem nekaj, kar nisem, samo zato, da bi zadovoljila okolico ali neka prepričanja i principe.

 • 2003 do 2007 Barbara Brennan School of Healing Europe (BBSHE) so bili veliki koraki na poti proti sebi in začetek nove kariere.

 • 2010 do 2013 Core Energetics z Walidom Dawom je bila izkušnja in spoznavanje telesnosti ter vsrkavanje izjemnega znanja psihologije posameznika in družbe.

 • 2010 do 2014 A Society of Souls - Nondual Kabbalistic Healing (NKH) - kraj, kjer sem našla svoj dom in razširila svojo dejavnost in prakso do neslutenih dimenzij dela s posamezniki in skupinami na področju raziskovanja sebe in vračanja k sebi, v svoje življenje.

 • med leti 2005 in 2010 več intenzivnih seminarjev in šolanj posredno ali neposredno povezanih z avtizmom - Son-Rise, HANDLE, Sensory Integration.

PODROČJA DELA
 • Individualno svetovanje

 • Stiska, depresija in tesnoba

 • Rast in razvoj v osebnem in poklicnem življenju

 • Reševanje konfliktov v zasebnem življenju in v poslu

 • Učenje in vodenje skupin in posameznikov

 • Premagovanje stresa

 

PIŠITE MI

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font.

PHONE

123-456-7890

ADDRESS

500 Terry Francois Street San Francisco, CA 94158

E-MAIL

Uspešno ste poslali sporočilo